Den helt perfekte Abaya, hvilken?

Den helt perfekte Abaya, hvilken?

Burde man overhovedet gå på kompromis med elegance og komfort? NEJ!

Vi alle ved, at man i livet mindst en million gange, står med valget om at enten have et behageligt outfit på eller det fine og elegante. WHAT TO CHOOSE?

Man vil både se præsentabel ud, men stadig ikke give slip på komforten. Hvis materialet ikke er åndbart, forværrer svedlugt eller bare absorberer varmen, kan man let blive frustreret.

Når man især er på jagt efter den perfekte abaya, kan det være svært at vide, om den virkelig er opbygget efter ens eget behov.

Her kan du se en liste med abaya, der dækker de ofte komplikationer, der bliver stødt ind på:

For de varme dage, ferier eller for dit dovne indre jeg:

- Denne abaya er meget løs, viser ingen former og falder elegant ned til dine fødder. Hvis du vil undgå ekstra tøj under din abaya, reddes fra varmen eller bare have det ekstremt behageligt, så er denne model for dig.
Butterfly Abaya

For det basic look og designet for enhver kropsform:

- Denne abaya har en flot lille detalje, som gør en meget stor forskel: Bæltet! Det er en meget basic abaya, som gør det muligt for dig, at skabe et roligt look for din hverdag, men stadig se fin ud. Plain Abaya

For festlige begivenheder, specielle dage eller amning:

- Denne model er meget speciel, da indebærer meget fleksibilitet. Den er meget elegant, med frontdetaljen. Til festlige begivenheder eller specielle anledninger, kan denne abaya nemt kombineres. Derudover er denne model også perfekt for mødre der stadig er i ammefasen, som også vil se elegant ud. Frontdetaljen er nem at åbne og lukke. Wrap Abaya

Tilbage til blog