Hvilken hijab til hvilket vejr?

Hvilken hijab til hvilket vejr?

Er du også bare træt af, at enten have det virkelig varmt eller hundekoldt - ligemeget hvilken hijab du har på?

Så er du landet det rette sted!

Det kan være meget svært, at ikke vide, hvilken type hijab der passer til hvilke årstider. Som konsekvens, ender man med at have det super varmt på de varme dage, som kan resultere i udslæt ved halsen. På de kolde dage, bliver man nødt til at holde sig for ørene, da en hijab ikke altid holder ørerne og halsen varm.

Er du ikke også bare træt af det? - Læs videre, hvis du også vil sætte en stopper for det!

Her får du en liste, der vil guide dig igennem, for hvad der vil være behjælpeligt på dit problem:

Sommer - På de varme dage, er det vigtigt, at du bærer på hijab lavet af åndbart stof. Hvis materialet ikke er åndbart, vil det holde varmen inde og skabe irritation udover sved og konstant følelse af hede.

- Anbefalet model: Wrinkle Hijab

Vinter - Når vi bevæger os ind i de kolde måneder, er det vigtigt at have hijab på, som kan beskytte dig fra kulden og ikke lade specielt dine ører og hals fryse. I fleste tilfælde bliver mange kvinder syge, af at bære et alt for tyndt hijab, som giver dem hovedpine og på længere sigt forkølelse, ved forsat benyttelse.

- Anbefalet model: Rich Chiffon

Overgang imellem årstider - Man kan ikke altid opdele dage alt efter sommer og vinter. Det er derfor perfekt, at have en anden model, som kan bruges i løbet af hele året. Den skal både være åndbar, men også forholdsvis tyk nok til at holde varm på de kolde dage.

- Anbefalet model: Luxury Jersey Hijab
Tilbage til blog