Den perfekte abaya til din kropstype?

Er din kropstype gældende, når du er på udkig efter en abaya?

Der er mange vigtige faktorer der spiller ind, når man skal finde den bedst passende abaya for dig selv. Generelt plejer den første faktor at være længden, det måles ofte fra skuldre og helt ned. Mange kan dog glemme, at andre roller spiller ind, som kan gøre den største forskel.

Der findes gode eksempler på kropstyper kvinder har, som gør det svært at investere i en abaya. Enten er man for høj og derfor vil den ikke nå ned til anklerne - hvilket ikke ser så elegant ud. Omvendt kan være for lav og derfor kan abaya'en ligge og tørre gulvet af!

Alt dette kan mange kvinder 110% relatere til.

DU er netop heldig for at lande her! Her hos Modestique har vi taget højde for alle komplikationer man som kvinde kan støde på, når man er på jagt efter nye kjoler til sin kollektion. Alle modeller er designet, formet og fremstillet, for at dække alle kvinders behov.

Vi opprioriterer den bedste og yderst skarpe vejledning for vores kunder, så de er sikre på deres køb og føler sig selvsikre med deres investering. For os handler det kun om at gøre kundens handel hos os, til en uforglemmelig oplevelse. Alle kunder er unikke på hver deres måde og derfor får en behandling specialiseret efter deres eget behov. Vi skræddersyer derfor vores service specielt efter hver og en kunde.