Hvad skal en abaya have?

Hvilke forventninger skal man have for en abaya?

Ja, abaya er generelt bare en lang kjole der dækker hele kroppen og skaber et flot look. Man tager det på til festlige, specielle eller bare normale begivenheder. Når det dog kommer til stykket, er der mange egenskaber en abaya burde have, så det gør livet en tand mere nemmere for mange kvinder.

Mange kvinder ammer og derfor kan det være svært at sætte et outfit sammen der både er flot, funktionelt og praktisk. Herunder kan man tjekke modellen "Wrap Abaya" ud, som både er udseendemæssigt elegant, men også meget fleksibelt for mødre der har spædbarn og skal kunne amme til enhver tid, i enhver situation.

Når det kommer til varme, kan det være svært at fuldende et look med en abaya, uden at tænke på, hvor varmt man vil få det og hvor meget man frygter at svede, på grund af lag ovenpå lag. Alle vores abaya'er er lavet med materiale i topklasse, som forebygger lugt og sved, selv i de varmeste dage!

Mange kvinder oplever problemer med deres højde, når det kommer til Maxi længde kjoler! Det problem kender vi godt til - derfor har vi arbejdet hårdt på at forebygge det! Med mange af vores modeller, medfølger der et bælte. Dette bælte giver mulighed for at justere længden og hvor tæt den skal sidde på kroppen, alt efter eget ønske. Dette har øget fleksibiliteten, som vores kunder hidtil har været fuldkommen forelsket i. Det lyder nemlig for godt til at være sandt, når vi først har præsenteret funktionen!