Hvilken Abaya er på mode lige nu?

Hvilken abaya er den mest velkendte?

Noget der typisk sker indenfor mode, er hvordan trends udskiftes og bliver vildt populært lige pludseligt. Når man er på udkig efter en abaya, er det først og fremmest vigtigt, at man ved hvilke anledninger den skal bruges til. Sommetider kan det være svært, når man gerne vil have en abaya, der både kan bruges til dagligdagen, men også kan piftes op til elegant look i forbindelse med en speciel begivenhed.

Hvad der mest trender hvad angår kjoler som abaya, er modeller, der styles med et bælte. De fleste har i forvejen et påsyet bælte og de andre kan ifølge forskellige hjemmesiders vejledning, styles med et bælte. Det bæltet gør, er at skabe en timeglas figur, uden at helt vise former. Det skaber et mere elegant look, end at din abaya ryger direkte ned og sidder helt lige på dig, som en pose. 

Tjek vores Wrap Abaya kollektion ud, som kan bruges i forskellige anledninger, alt efter dit eget ønske!

Udover hvilke anledninger man kan bruge sin abaya i, er farven også en vigtig faktor. Farven afgør nemlig ligeså meget som selve modellen, om hvilket look du kan skabe. Kigger vi på hvilke farver der egentlig trender, er det de naturlige nude farver samt pastel. Her er der tale om forskellige toner for brun, støvede babyblå og rolige toner for lilla.

Med disse farver, kan du selv vælge, om dit outfit skal bestå af smykker, hijab eller sko i de mere vilde farver, eller om du vil køre den rolige stil hele vejen igennem.