Hvilken abaya skal du vælge?

Hvordan finder man den rette størrelse abaya?

Her hos Modestique arbejder vi konstant på at præsentere flere kollektioner med abaya’er. Der findes flere millioner forskellige modeller abaya, men vi designer vores helt selv. Vores Wrap Abaya serie, var den første kollektion vi stod frem med.

Vi fokuserer særligt meget på egenskaberne vores abaya medfølger. I fleste tilfælde, bliver vores abaya købt af religiøse årsager, hvilket er ensbetydende med, at den skal skille sig ud fra mange andre simple kjoler. Vi er meget forsigtige med hvilke modeller vi præsenterer, da vi har et specielt formål med dem.

Vores abaya’er er lavet i et materiale, som forebygger stram påsætning, at det klistrer på kroppen og ikke krøller med det samme. På den måde kan kvinder der investerer i vores abaya, være sikre på, at de har gennemført et godt køb!

Vores første kollektion med Wrap Abaya blev taget virkelig godt imod, hvilket også er en stor motivation samt feedback på, at vi har ramt plet med vores kunders ønsker. Vores kollektioner med abaya, bliver præsenteret skarpsindigt, i alt bevidsthed om, at alle kvinder er anderledes og passer forskellige størrelser.

Det kan være dyrt at investere i en flot abaya, man gerne vil have på til dagligdagen eller i en speciel anledning. Derfor har vi, Modestique, taget højde for, at man kan anvende vores abaya’er i både dagligdagsbrug samt specielle begivenheder. På den måde, bliver det ikke nødvendigt at bruge mange penge på abaya’er, man kun bruger i forbindelse med en specifik anledning.