Om os

Hvem er vi? Modestique.dk


Når en muslimsk kvinder vælger at gå med hijab, skal dette ikke være ensbetydende med at hun skal gå på kompromis med hverken kvalitet eller fashion elementet.

Modestique tilbyder hijabs til den alsidige muslimske kvinde. Det kan være alt fra den studerende til den karrier målrettet kvinde. Vi tilstræber at være din foretrukken online hijab butik.

Vi er derfor afhængig af jeres feedback og at du som kunde får den bedst mulige oplevelse når du handler hos os.

Hos os, har kunden ALTID ret da vi prioriterer kunde tilfredshed.


Modestiques mission skal være, at producere Hijabs og Abayas af den højeste kvalitet og i et stort udvalg, så du som muslimsk kvinde ikke bliver snydt for hverken kvalitets beklædning eller chancen for at være føle dig godt tilpas.


Kendetegnet for Modestique er ikke blot kvalitets Hijabs og Abayas, men også vores kundeservice. Vi går meget op i, at du som kunde får den bedste oplevelse overhovedet, når du handler hos Modestique. Derfor yder vi ALTID den bedste service overhovedet, for at du som kunde bliver tilfreds med din oplevelse hos Modestique.

Vores mål er at blive det førende brand indenfor Hijab og Abaya brancen. Det er vigtigt for os, at vi altid er firstmovers på markedet, derfor udvikler vi hele tiden på vores varer, kollektioner, shop og generelt hele vores brand.

 

De bedste hilsner