Hvem er vi? Modestique.dk

Jeg startede Modestique op tilbage i januar 2018, fordi jeg kunne se at der var stor mangel på kvalitets hijabs og abayas for muslimske kvinder.

Når en muslimsk kvinder vælger at gå med hijab, skal dette ikke være ensbetydende med at hun skal gå på kompromis med hverken kvaliteten eller fashion elementet.

Det var dette problem som jeg havde. Jeg vil gerne dække mit hår, og gå i abayas som er beskedent, men samtidig følte jeg, at det ikke var fair, at jeg skulle gå i Hijabs som var dårlige produceret og af ringe kvalitet.

Derfor valgte jeg, at starte Modestique op. Modestique mission skal være, at producere Hijabs og Abayas af den højeste kvalitet og i et stort udvalg, så du som muslimsk kvinde ikke bliver snydt for hverken kvalitets beklædning eller chancen for at være on-fleek.

Kendetegnet for Modestique er ikke blot kvalitets Hijabs og Abayas, men også vores kundeservice. Vi går meget op i, at du som kunde får den bedste oplevelse overhovedet, når du handler hos Modestique. Derfor yder vi ALTID den bedste service overhovedet, for at du som kunde bliver tilfreds med din oplevelse hos Modestique.

Vores mål er at blive det førende brand indenfor Hijab og Abaya brancen. Det er vigtigt for os, at vi altid er firstmovers på markedet, derfor udvikler vi hele tiden på vores varer, kollektioner, shop og generelt hele vores brand.

 

De bedste hilsner,